T’ajudem a trobar finques per conrear

Bancs de terres de Catalunya

El Banc de Terres EbreBiosfera sorgeix de la necessitat del territori de mantenir l’activitat al sector agrícola, facilitant la incorporació de nova pagesia i evitant l’abandonament de terres.

Aquesta necessitat és compartida pel conjunt del territori de Catalunya, com mostra el fet que la meitat dels nous projectes d’especialització i competitivitat territorial (PECT) tinguin relació amb aquest sector.

Cooperar i compartir experiències i coneixement és la base per a la innovació. Per aquest motiu, les noves iniciatives que estan sorgint arreu del territori estem intercooperant per disposar d’un espai de confluència per a la dinamització del món rural al conjunt de Catalunya.

Si tens interès a conèixer totes les iniciatives de bancs de terres en marxa a Catalunya, pots accedir a la web dels Bancs de Terres en Xarxa (http://bancdeterres.cat/)

Si estàs interessat a iniciar una explotació agrícola i necessites arrendar terres,

posa’t en contacte amb nosaltres!

Mapa del Banc de Terres Ebrebiosfera

Tant si busques terres per conrear com si n’ets propietari, consulta el mapa del Banc de Terres Ebrebiosfera i t’ajudarem a trobar les millors finques per arrendar.